Arbedeye MHP'den tepki

Arbedeye MHP

AK Parti seçim gezileri kapsamında gittikleri Dere Mahallesinde Cafeterya sahibini Ünver Ünver hastanelik etmesine MHP'den tepki geldi.

Bir grup AKP’linin seçim gezileri kapsamında gittikleri Dere Mahallesinde Cafeterya sahibini Ünver Ünver hastanelik etmesine MHP’den tepki geldi.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul “İktidarları yolsuzluk iddialarıyla sarsılan AK Partililer hoşgörü ve tolerans sınırlarını aşmış, hırçın ve şiddet uygular hale gelmişlerdir”dedi.

Erkul, AK Parti`lerin gittikleri seçim gezilerinde fiziki üstünlüğünü yumruklara ya da tekmelere yansıtmasının bozuk moral ve kimyanın sonucu olduğunu söyledi.

Erkul “Şiddetin, zorbalığın ve saldırganlığın Bandırma’da yeri yoktur. Şiddet ve kaba kuvvetin belirleyici olduğu yerde demokrasi yoktur. Bandırma’da AKPlilerin Cafe işletmecisi Ünver Ünver’e attıkları her tekme, ettikleri her küfür ve savrulan her yumruk aslında millete atılan bir tekmedir. Basın kuruluşlarına da yansıyan şiddet görüntüleri halk arasında gerilime, kirlenmeye ve ayrışmaya da neden olmaktadır. Halka karşı saygısızlık anlamına da gelen bu kavga görüntülerinin bir daha tekrarlanmamasını Bandırmalılar gibi Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerde talep ediyoruz” dedi.



kamil
27.03.2014 14:50:49
bu arkadaş olayı direk proveke etmiştir ama olmaması gereken bir olay partinin alakası yoktur bu işte

demokrat
27.03.2014 14:51:50
Bu tür zorbalıklar ters teper. Ülkede terör örgütünün elini ve bebek katilinin sıkanlar başkalarına yumruk sallayamaz...

  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli